Mijn pagina

Inloggegevens kwijt?

Welkom bij StemPuntMedia

Als je een tv-programma kijkt, een tijdschrift leest, naar de radio luistert of een website bezoekt, heb je vaak ideeën over wat er beter of anders kan. Wanneer een redactie zich wil verbeteren, speelt jouw mening een belangrijke rol. Bij StemPuntMedia laat je je mening horen via online enquêtes: wij vertalen jouw feedback naar directe (verbeter)punten. Meedoen is eenvoudig: je kan de enquête invullen via mobiel, tablet of pc, en je doet het alleen wanneer het jou uitkomt. En voor de enquêtes die je invult krijg je StemPunten waarmee je voor cadeaus kunt sparen.

Speel een rol, meld je nu aan!

Jouw mening telt

Wij vragen jou je mening te geven. Als je je aanmeldt, dan ontvang je op regelmatige basis een uitnodiging om een vragenlijst via internet in te vullen. Deze vragenlijst zal meestal gaan over de programma's die je kijkt of luistert, tijdschriften die je leest en de websites die je bezoekt.

Daarom vragen wij je om deel te nemen aan StemPuntMedia.

Wij belonen je voor je deelname

Wij houden onze vragenlijsten altijd zo kort mogelijk. Invullen kost je meestal niet meer dan 15 minuten. Deelname is steeds vrijblijvend: je kunt per keer besluiten wel of niet mee te doen. Als je meedoet, dan belonen wij je daarvoor met StemPunten. Deze punten kan je inwisselen voor een cadeaubon of een donatie aan een goed doel.

Ik wil StemPunten sparen door mijn mening te geven.